Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Asuntokaupan yhteydessä tehtävät kuntotarkastukset

Suoritamme asuntokaupan yhteydessä tehtäviä kuntotarkastuksia. 

Asiakkaiden toiveet palvelun laajuudesta otetaan aina huomioon ja asiakkaalle annetaan ohjeistusta palvelun tilaamiseksi. Kuntotarkastuksesta annetaan asiakkaalle selkokielinen raportti, ilman epäselviä viittauksia rakennusalan säädöksiin tai julkaisuihin. Kaikista tehtävistä palveluista annetaan etukäteen hinta ja asiat sovitaan kirjallisesti. Sopimuksesta ja kuntotarkastusraportista saatte nähtäväksenne luonnokset halutessanne. Raporttipohjia voi pyytää nähtäväksi sähköpostilla, soittamalla tai "ota yhteyttä" osion kautta.  Lisää tietoa kuntotarkastuksista myös kohdassa, Lisätietoja kuntotarkastuksen tilaajalle.

Katso lyhyt esittelyvideo kuntotarkastuksesta johon on yhdistetty homekoiratutkimus, https://youtu.be/Yh5yMvpm5vI

 

Asunnon kunnosta kertovat tarkastukset kiinteistöjen ylläpitoon

Kuntotarkastuksia tehdään myös muulloin kuin myynnin yhteydessä. Kuntotarkastus on paikallaan, mikäli rakennuksessa epäillään piilevää vikaa rakenteissa. Kuntotarkastus antaa myös hyvät lähtötiedot remontille tai rakennesuunnittelulle.

Taloyhtiöissä suoritetaan kuntotarkastuksia pidemmän tähtäimen remontointisuunnitelmia laadittaessa. Isännöitsijät ja kiinteistöjen ylläpidosta vastaavat henkilöt käyttävät palvelujamme remonttien suunnittelussa, remontointitöiden valvonnassa ja ylläpidon apuna.

 

Meidät löydät myös Facebookista https://www.facebook.com/RakFix/